Vetëvendosje: Pasi shiu u pikon në kokë, u bie ndërmend për kulmin e shkollës

Vetëvendosje: Pasi shiu u pikon në kokë, u bie ndërmend për kulmin e shkollës

Në një ditë me shi punëtorët e Lutës vendosin të riparojnë kulmin e shkollës teknike, thua se nuk kanë pasur kohë të mjaftueshme ta bëjnë këtë kur koha ka qenë e mirë.

Koha e fushatës, e këta i kanë përvjelë mëngët të bëjnë atë që nuk e kanë bërë për katër vjet. E punët e grumbulluara të katër vjetëve, nuk kryhen për një ditë, as për një javë, e besa as për një muaj.

Kështu thuhet në komunikatën e Vet[vendosjes, për të shtuar se qytetari i Gjilanit tashmë e ka kuptuar se ndryshimi i qeverisjes është jo vetëm i nevojshëm, por edhe i domosdoshëm. Punët e mira dhe të vërteta duhet sa më parë të fillojnë, e ajo datë është 22 tetor, atëherë, kur Lëvizja Vetëvendosje e kandidati për kryetar të jenë në krye të komunës së Gjilanit.

Sponsorizuar nga Vetëvendosje

KOMENTE