Vetëvendosje me shtab zgjedhor edhe në Pikën e saj në Cërnicë

Vetëvendosje me shtab zgjedhor edhe në Pikën e saj në Cërnicë

Në fshatin Cërnicë të Gjilanit, sot u hap Zyra e Shtabit të Pikës së Lëvizjes Vetëvendosje.

Të pranishëm në hapjen e Zyrës së Shtabit ishin: Kryetari i Qendrës Nevzad Isufi, Kryetari i Pikës Nexhmedin Miftari si dhe kandidatët për deputetë: Arijeta Rexhepi, Arbëreshë Kryeziu Hyseni, Alban Hyseni, Luan Aliu dhe Labinotë Demi Murtezi.

“Të pranishëm ishin gjithashtu edhe aktivistët e Pikës Cërnicë, të cilët treguan gatishmërinë për angazhim maksimal, për fitoren e madhe të 14 shkurtit”, thuhet në komunikatën e Lëvizjes Vetëvendosje. /2LONLINE.com/.

KOMENTE