Vetëvendosje: Mbështetje masive në fshatin Zhegër

Vetëvendosje: Mbështetje masive në fshatin Zhegër

Për çdo tik-tak të orës Lëvizja po rritet, këtë po e dëshmon mbështetja masive e gjithë qytetarëve të Kosovës me vullnetin dhe gatishmërinë për të sjellë fitoren. Kësaj radhe ishim në fshatin Zhegër ku edhe aty pamë një disponim të jashtëzakonshëm për ndryshim.

Kandidati për deputet Luan Aliu para të pranishmeve tha se do të kemi pesëfishim të numrit të inspektorëve.Ndërsa Arijeta Rexhepi theksoi se në Qeverinë Kurti, do të ketë përkrahje shumë më të madhe për prodhuesit vendor.

Entuziazmi për ndryshim vetëm sa po shtohet, prandaj fitorja e Lëvizjes do të jetë e madhe.

e sponsorizuar

KOMENTE