Vetëvendosje: Malisheva e Epërme dhe Capari të bashkuar për ndryshim!

Vetëvendosje: Malisheva e Epërme dhe Capari të bashkuar për ndryshim!

“Takimi, që i parapriu ecjes në Malishevë të Epërme e në Capar bëri që të njoftohemi me problemet e banorëve atje. Është e çuditshme se pas tërmetit të vitit 2002, në Capar zona e cila është vlerësuar si e pabanueshme, tani ka shtëpi dhe familje që jetojnë në to. Në Malishevë të Epërme disa lagje  janë të pakyçura në sistemin e ujërave të zeza”, thuhet në komunikatë ne Lëvizjes Vetëvendosje, qendra në Gjilan.

Sipas kësaj Lëvizjeje, qeveritë e kaluara i kanë lënë anash qytetarët e indinjuar, të cilët, siç thonë drejtuesit e kësaj Lëvizjeje,  përkrahjen për Vetëvendosje  në këto zgjedhje e kanë të parezervë. 

Kandidati përkryetar të komunës, Alban Hyseni bashkë me kandidatët për asamble Bedri Asllani, Florentina Vokshi, Doruntina Hasani, Bejtullah Osmani e Naser Ahmeti u zotuan para të pranishmëve se qeverisja e Lëvizjes Vetëvendosje, në krye me Alban Hysenin, do jetë e barabartë për të gjithë, pa dallim. /2LONLINE.com/

KOMENTE