Vetëvendosje: Livoçi i Epërm të bashkuar për ndryshim

Vetëvendosje: Livoçi i Epërm të bashkuar për ndryshim

Livoçi i Epërm u shprehën të gatshëm për fitoren e madhe të 14 Shkurtit.

Në këtë takim morën pjesë kandidatët për deputet: Avni Dehari, Alban Hyseni dhe Labinotë Demi. 

Ata shpalosën disa pjesë të programit qeverisës të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, ku theks të veçantë i dhanë zotimit për pesëfishimin e inspektorëve, zotim i cili ndikon drejtëpërdrejtë në lëshimin e kontratave për punëtorët nga të gjitha bizneset private! 

Me këto zotime, vendi ynë do të shndërrohet në një vend ku mirëqenia e çdo njërit nga ne është e sigurt.

Krejt dhe Drejt fitores plebishitare!

 E sponsorizuar

KOMENTE