Vetëvendosje: Lagja Iliria përkrah fuqishëm referendumin

Vetëvendosje: Lagja Iliria përkrah fuqishëm referendumin

Në takimin e mbajtur në lagjen Iliria, ku të pranishme ishin dy kandidatet për deputete, Labinotë Demi Murtezi dhe Arijetë Rexhepi, në sytë e qytetarëve aty reflektonte shpresë.

Kandidatet tona për deputete shpalosën disa pjesë të programit qeverisës, ku ndër kryesoret ishin mbështetja e grave shtatëzëna të papuna me pagë minimale për 6 muaj, fuqizimin e gruas në shoqëri, si dhe rritjen e inspektorëve, të cilët janë pjesë integrale e sistemit për fuqizimin e shtetit. 

Krejt Iliria Drejt Qeverisë Kurti!

 E sponsorizuar

KOMENTE