Vetëvendosje kërkon debat të veçantë parlamentar mbi organizimin e arsimit parauniversitar

Vetëvendosje kërkon debat të veçantë parlamentar mbi organizimin e arsimit parauniversitar

Lëvizja Vetëvendosje ka njoftuar se Grupi parlamentar i kësaj Lëvizjeje ka dorëzuar kërkesën që Kuvendi i Republikës së Kosovës të organizojë një debat të veçantë parlamentar në lidhje me përgjegjësinë e Qeverisë së Kosovës dhe institucioneve përgjegjëse mbi organizimin arsimit parauniversitar në Kosovë.

KOMENTE