Vetëvendosje: Gratë nga Tregu i Gjelbër II, vetëvendosin!

Vetëvendosje: Gratë nga Tregu i Gjelbër II, vetëvendosin!

Gratë dhe vajzat shqiptare kanë dhënë kontribut të jashtëzakonshëm në të gjitha etapat historike të vendit.

Gratë e lagjes “Tregu i Gjelbër” mbajtën takim bashkë me kandidaten për deputete Arijeta Rexhepi, e cila prezantoi programin e Lëvizjes VETËVENDOSJE! para tyre dhe garantoi se në Qeverinë Kurti do të fuqizohet roli i gruas në shoqëri.

Qeverisje e mirë dhe e drejtë po vjen.

E sponsorizuar

KOMENTE