Vetëvendosje: Gratë e lagjes Arbëria I & II të vetëvendosura për referendum

Vetëvendosje: Gratë e lagjes Arbëria I & II të vetëvendosura për referendum

Në takimin e mbajtur me gratë e lagjeve Arbëria I & II, na u konfirmua edhe njëherë masiviteti i përkrahjes për Lëvizjen VETËVENDOSJE!.

Gratë kandidate për deputete prezente aty, Labinotë Demi Murtezi, Shqipe Selimi dhe Arijetë Rexhepi shpalosën prioritetet e Qeverisë Kurti, prioritete që pikësynim e kanë fuqizimin e mëtutjeshëm të grave në shoqërinë tonë. Bursa për studente, dhënia e 2000 granteve për gra dhe të rinj, janë vetëm disa nga pikat e programit që mbështesin maksimalisht gratë.

e sponsorizuar

KOMENTE