Vetëvendosje-Gjilan: Tubimi përmbyllës, 08.06.2017, Ora 18:00

Vetëvendosje-Gjilan: Tubimi përmbyllës, 08.06.2017, Ora 18:00

Ftesë,

Ftoheni ju dhe familja juaj të merrni pjesë në tubimin përmbyllës të organizuar nga Lëvizja VETËVENDOSJE! – Gjilan.

Pjesëmarrës: Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Ymeri dhe kandidatët për deputet nga Komuna e Gjilanit.

Data: 08.06.2017
Ora: 18:00
Vendi:Teatri i qytetit në Gjilan

*Hapësirë e sponsorizuar – Zgjedhjet Nacionale 2017

KOMENTE