Vetëvendosje do të marrë pjesë në seancat e Kuvendit vetëm kur e sheh të nevojshme

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje!, Aida Dërguti, ka treguar se kjo lëvizje nuk do të marrë pjesë në seancën e sotme të Kuvendit. Ajo ka thënë, se bojkoti i punës së Kuvendit nga VV-ja, nuk do të jetë sikurse ai i AAK-së dhe Nismës. Dërguti në një intervistë për “Epokën e re” ka bërë me dije se Lëvizja Vetëvendosje! do të marrë pjesë në seancat e Kuvendit vetëm kur e sheh të nevojshme praninë e saj për të penguar ndonjë vendim të dëmshëm për interesat e qytetarëve. Ajo ka thënë se nga pozita nuk do të pranojnë kurrfarë oferte për dialog.

KOMENTE