Vetëvendosje: Disponimi qytetar flet për ndryshim, e ndryshimi jemi ne

Vetëvendosje: Disponimi qytetar flet për ndryshim, e ndryshimi jemi ne

Takimet dorë me dorë në lagje e fshatra të Gjilanit po vazhdojnë edhe më tutje. Disponimi qytetar po tregon se jemi afër ndryshimit. Të rinj e të moshuar, të gjithë të bashkuar rreth programit të Lëvizjes Vetëvendosje

! synojnë ndërrimin e këtij mentaliteti qeverisës, për të ardhur në pushtet një mentalitet bashkëpunues me qytetarin dhe ku qytetarin e bënë pjesë në vendimmarrje.

Sami Kurteshi, pati rastin që bashkë me kandidatët për Kuvend Komunal të shpalosin 20 zotimet e Lëvizjes Vetëvendosje për këtë mandat, me banorët e rrugës së Prishtinës. Disponimi qytetar flet për ndryshim, e ndryshimi jemi ne.

Lëvizja Vetëvendosje Qendra – Gjilan

Sponsorizuar nga Vetëvendosje

KOMENTE