Vetëvendosje: Dheu i Bardhë dhe Baja do të rikonfirmojnë rezultatin e 11 qershorit

Vetëvendosje: Dheu i Bardhë dhe Baja do të rikonfirmojnë rezultatin e 11 qershorit

Banorët e Lagjes Dheu i Bardhë dhe Lagjës Baja, kanë mbajtur një takim me kryetarin e ardhshëm të Gjilanit, Sami Kurteshi, dhe kandidatët për këshilltarë komunal nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje.

Kryetari Sami Kurteshi shpalosi 20 zotimet e qeverisjes së Lëvizjes Vetëvendosje për këtë mandat duke theksuar se, ai premton atë që mund ta realizoj e jo duke dhënë premtime milionëshe të cilat nuk mbulohen me buxhetin e komunës së Gjilanit.

Banorët e këtyre dy lagjeve, ku LV-ja ka fituar edhe në Zgjedhjet Nacionale, kanë theksuar se e duan ndryshimin dhe mbështetjen për LV-në nuk do ta ndalin asnjëherë der sa ta ç’rrënjosin këtë mentalitet qeverisës, ku qytetari është spektator në vendimmarrje e nuk ka rol në qeverisjen komunale.

Lëvizja Vetëvendosje Qendra – Gjilan.

sponsorizuar nga Vetëvendosje

 

KOMENTE