Vetëvendosje: Dardania e gatshme për ndryshimin e madh të 17 tetorit

Vetëvendosje: Dardania e gatshme për ndryshimin e madh të 17 tetorit

Kandidati  për kryetar të komunës së Gjilanit, nga radhët e Vetëvendosjes, Alban Hyseni, bashkë me kandidatët për asamble Krenare Latifi Kqiku, Viola Shala, Vijoleta Behluli, Arbër Musliu e Selvete Sylejmani, si dhe shefen e shtabit, deputeten Arijeta Rexhepi, gjatë takimit në lagjen Dardania gjetën mobilizim dhe frymë të fitores si asnjëherë më parë.

Për problemet që i cekën banorët në lidhje me shëndetësinë, infrastrukturën e shërbimet publike, kryetari Alban Hyseni iu prezantoi alternativën e Vetëvendosjes si zgjidhjen më të mirë për të gjitha hallet e tyre.

“Dardania e gatshme për ndryshimin e madh të 17 tetorit”, ka thënë Hyseni. /2LONLINE.com/.

KOMENTE