Vetëvendosje: Bashkë e kundërshtuam decentralizimin dhe bashkë do ta festojmë ndryshimin

Vetëvendosje: Bashkë e kundërshtuam decentralizimin dhe bashkë do ta festojmë ndryshimin

Me cërnicasit jemi takuar shumë herë, e bashkëpunimin e kemi të hershëm e të shëndoshë. Bashkë e kundërshtuam decentralizimin etnik e bashkë do ta kundërshtojmë edhe pushtetin e krimit, e prapë bashkë do t’i gëzojmë frytet e qeverisjes së mirë të Lëvizjes Vetëvendosje!

Koha për ndryshim e për qeverisje të mirë ka ardhur, andaj mbështetja për Lëvizjen nuk është më veç e nevojshme por edhe e domosdoshme.

Lëvizja Vetëvendosje, Qendra në Gjilan

 

KOMENTE