Vetëm 2 raste aktive në komunën e Vitisë

Vetëm 2 raste aktive në komunën e Vitisë

Këshilli Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, në mbledhjen e sotme ka analizuar gjendjen aktuale me pandeminë në komunën e Vitisë, ku është cilësuar situate stabile dhe rënie të numrit të të infektuarve. Duke ju referuar raportit të fundit nga QKMF, kryetari i komunës Sokol Haliti, tha se momentalisht në komunën e Vitisë janë vetëm 2 raste aktive.

Në këtë mbledhje u kërkua që të zbatohen masat që ende janë në fuqi dhe të ruhet ky trend i normalizimit, në mënyrë që në komunën e Vitisë të jetë zero numri i të infektuarve. /2LONLINE.com/

KOMENTE