Veseli thtoë se Demokracia po lëndohet

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli pas takimit që pati me ambasadorin amerikan në Kosovë, Greg Delawie ka thënë se demokracia e Kosovës po dëmtohet.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli pas takimit që pati me ambasadorin amerikan në Kosovë, Greg Delawie ka thënë se është një shqetësim i gjithë miqve tanë që kanë ndihmuar në shtetndërtimin e vendit tonë se demokracia e Kosovës po dëmtohet.

Ai falënderoi ambasadorin për mbështetjen e kuvendit, duke thënë se Kosova do të jetë storie e suksesit, si një shtet ligjor dhe demokratik.

“Parlamenti nuk ka nënshkruar asgjë dhe nuk duhet të jetë pjesë e bllokimit por duhet të jetë vend i debatit”, ka thënë ai.
http://www.rtklive.com/?id=2&r=46031

KOMENTE