Veseli: Me bindje të plotë jam i pafajshëm në të gjitha pikat e aktakuzës

Veseli: Me bindje të plotë jam i pafajshëm në të gjitha pikat e aktakuzës

Njëri nga themeluesit e UÇK-së, Kadri Veseli, para trupit gjykues të Gjykatës Speciale, ka thënë se e ka lexuar aktakuzën dhe se është i pafajshëm.

“I dëgjova dhe i kam lexuar të gjitha pikat e aktakuzës. Më lejoni të deklarohem me bindje të plotë, se jam tërësisht i pafajshëm në të gjitha pikat e aktakuzës”, ka thënë Veseli kur u pyet nëse dëshiron të deklarohet i pafajshëm apo fajtor për aktakuzën.

Epoka e Re

KOMENTE