Vesa Ibrahimi përzgjedhet të ndjek Akademinë Ushtarake në WestPoint të SHBA-së

Vesa Ibrahimi përzgjedhet të ndjek Akademinë Ushtarake në WestPoint të SHBA-së

Sukseset e Forcës së Sigurisë vazhdojnë, me 22.04.2020, është pranuar konfirmimi zyrtar nga Akademia ushtarake WestPoint e Shteteve të Bashkuara të Amerikës se Kadet Vesa Ibrahimi është përzgjedhur nga Kosova të ndjek studimet në gjeneratën 2024.

Vesa Ibrahimi (Gjilan) ka kaluar të gjitha testimet me arritje të lartë, si pjesën akademike ashtu dhe atë fizike.

Ajo ka fituar të drejtën për të ndjekur studimet katër vjeçare dhe për t’u kthyer në shërbim në FSK pas përfundimit të Akademisë.

Jemi mirënjohës për mbështetjen e vazhdueshme të SHBA-së dhe Ambasadës në Kosovë, për mundësin e ngritjes së Forcës së Sigurisë së Kosovës në të gjitha fushat, ngritjen e kapaciteteve njerëzore në Akademitë më prestigjioze në Botë, në krijimin e liderëve të ardhshëm të FSK-së.

KOMENTE