Vërshimet në Australi sjellin krokodila dhe gjarpërinj

Vërshimet në Australi sjellin krokodila dhe gjarpërinj

Si pasojë e vërshimeve të mëdha në Australi, disa zona janë kthyer në rrezik për banorët pasi po shfaqen zvarranikë dhe nëntoksorë të rrezikshëm.

Banorët e Queensland në Autrali janë paralajmëruar rreth rrezikut të ujërave që kanë përmbytur rajonin, të cilat mund të përmbajnë krokodilë, gjarpërinj madhe edhe mbetje të feçeve njerëzore si pasojë e shirave të dendur në rajon.

Pasi disa reptileve ujore vdekjeprurës që janë vërejtur rreth qytetit të Townsville, autoritetet shtetërore lëshuan një numër paralajmërimesh të hënën. Vendasit janë duke u këshilluar që të jenë vigjilente dhe për shfaqjen e gjarpërinjve në vendet më të “papritur” ndërsa ekuipazhet e emergjencës vazhdojnë të merren me rritjen e niveleve të ujit.

KOMENTE