Vendoset pllakë përkujtimore në shtëpinë ku jetoi dhe veproi atdhetari Mulla Idriz Gjilani

Vendoset pllakë përkujtimore në shtëpinë ku jetoi dhe veproi atdhetari Mulla Idriz Gjilani

Sot në Gjilan është vendosur një pllakë përkujtimore në shtëpinë ku jetoi dhe veproi atdhetari, Mulla Idriz Gjilani.

Nënkryetari i komunës së Gjilanit, Arbër Ismajli ka thënë se sot po shenjëzohet me pllakë përkujtimore shtëpia ku jetoi dhe veproi luftëtari atdhetar dhe patrioti, Mulla Idriz Gjilani, i cili një jetë të tërë ia kushtoi çështjes kombëtare.

“Tani e tutje, shtëpia e Mulla Idriz Gjilanit do të jetë shtëpi e bekuar e cila në vete bartë epitetin dhe jehonën e jetës dhe veprimtarisë së atdhetarit të madh i cili shquhet për fushën e edukimit fetar me frymë atdhetare e kombëtare”, ka thënë nënkryetari Ismajli. /2LONLINE.com/

KOMENTE