Vendet që turistët befasohen për të keq!

Vendet që turistët befasohen për të keq!

Fatkeqësisht, disa vende të njohura turistike nuk duken gjithmonë ashtu siç i shihni në broshura. Dhe ndonjëherë, vetë pritshmëritë tuaja të larta mund të prishin plotësisht përshtypjen e udhëtimit tuaj.

Për të mos lejuar që të ndodhë, këtu është përpiluar një listë me 5 vende që shpesh i lënë turistët të zhgënjyer.

Bruksel, Belgjikë

Fushat e orizit Ubud në Bali

Times Square në New York, SHBA

Muzeu i Picassos në Antibes, Francë

KOMENTE