Vdes Jovanka Broz

E veja e ish-presidentit të Jugosllavisë, Jovanka Broz, ka vdekur sot në Beograd, në moshën 89-vjeçare.

Ajo ka ndërruar jetë në Qendrën e Emergjencave të Beogradit, ku ka qenë e shtrirë qysh në muajin gusht, raporton REL.

Jovanka dhe Josip Broz Tito kanë qenë të martuar qysh në vitin 1952. Tito ka vdekur më 1980

KOMENTE