Vazhdon dezinsektimi, sonte në fshatrat përreth Gjilanit

Vazhdon dezinsektimi, sonte në fshatrat përreth Gjilanit

Sonte dezinsektimi hapësinor do të vazhdojë në fshatrat përreth Gjilanit, bëhet e ditur në njoftimin e AgroGroup Fauna.

Ekipi i AgroGroup Fauna do të realizojë dezinsektim në këto fshatra: Malishevë, Uglar, Pogragjë, Dobërqan, Përlepnicë, Livoç i Epërm, Livoç i Poshtëm, Cërnicë, Lladovë, Zhegër, Llashticë dhe Velekincë.

Në rast të shiut dhe ndryshimeve klimatike, puna shtyhet për ditët në vijim, kur kushtet atmosferike të e mundësojnë realizimin e punës me efikasitet.

KOMENTE