Vazhdojnë vizitat sistematike të nxënësve nëpër shkolla

Vazhdojnë vizitat sistematike të nxënësve nëpër shkolla

Foto Lajm: Vazhdojnë vizitat sistematike të nxënësve nëpër shkollat e komunës së Vitisë

Stafi shëndetësor i QKMF-së në Viti, i përbërë nga mjeku familjar dhe stomatologu, në vazhdën e vizitave që po i bëjnë shkollave të komunës së Vitisë, sot kanë vizituar nxënësit e shkollës fillore “Nijazi Rexhepi” në Sllatinë të Epërme.

KOMENTE