Vazhdojnë vizitat mjekësore sistematike të nxënësve nëpër shkollat e Vitisë

Vazhdojnë vizitat mjekësore sistematike të nxënësve nëpër shkollat e Vitisë

Në vazhdën e vizitave që po realizohen në kuadër të programit për vizita  në shtëpi, sot është vazhduar me vizita mjekësore nëpër shkollat e komunës s Vitisë.

Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale , në bashkëpunim me Drejtorinë e Arsimit, përmes Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Viti, ka realizuar kontrollin mjekësor për nxënësit e klasave të II -ta të Shkollës fillore “Dëshmorët e Vitisë”.

Me këtë rast, pos kontrolleve mjekësore rutinë, ata janë vizituar edhe nga stomatologu i kësaj qendre mjekësore.

KOMENTE