Vazhdojnë protestat në Serbi, kërkohet dorëheqja e Vuçiqit

Vazhdojnë protestat në Serbi, kërkohet dorëheqja e Vuçiqit

Nën moton #1nga5milionë po vazhdojnë protestat në Serbi, një thirrje që u vendos pasi Vuciq, vitin e kaluar kishte thënë për protestat e qytetarëve se ai nuk do të tërhiqet edhe nëse dalin 5 milionë persona.

Mijëra njerëz kanë protestuar në Beograd dhe qytete të tjera të Serbisë të shtunën në mbrëmje, duke shënuar kështu dhjetë javë të presionit ndaj presidentit Aleksandar Vuçiq, me kërkesën për dorëheqje.

KOMENTE