Vashat e Dritës shkëlqejnë ndaj Vushtrrisë

Vashat e Dritës shkëlqejnë ndaj Vushtrrisë

Vashat e KV Dritës kanë triumfuar në përballjen e javës së shtatë në Superligën e Volejbollit kosovar.

Në përballjen ndaj Vushtrrisë, gjilanaset ishin bindshëm më të mira dhe e fituan ndeshjen 3:0.

Në prani të tifozëve “Intelektualët” ishin në përprahje të vashave, të cilat shkëlqyen në këtë xhiro.

KOMENTE