Vashat e Dritës fitojnë dy miqësore në Shqipëri

Vashat e Dritës fitojnë dy miqësore në Shqipëri

Klubi i Volejbollit Drita ishin në Shqipëri, për disa ndeshje kontrolluese. Vashat e Dritës po qëndrojnë në kryeqytetin shqiptar Tiranën dhe deri më tani kanë zhvilluar dy ndeshje miqësore.

Fillimisht ato u takuan me Barleti Volley, ku dolën fituese me rezultat  2 me 1 në sete.

Pas kësaj miqësore të mbarë, vashat nga Gjilani vazhduan ta sfidojnë veten dhe kësaj radhe ndaj ekipit Mirdita nga Rresheni.

Kundër Mirdita Volley, bardhë e kaltëret e Dritës u treguan më bindëse, duke triumfuar 3:0 në sete.

KOMENTE