Valentina Bunjaku Rexhepi synon sërish Parlamentin

Valentina Bunjaku Rexhepi synon sërish Parlamentin

Ish deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Valentina Bunjaku Rexhepi do të synojë sërish postin e deputetes në Parlamentin e Kosovës. “E mora konfirmimin e sërishëm për të garuar si deputete në listën e LDK-së nga Komuna e Gjilanit”, ka shkruar ajo në profilin e saj në facebook.

Ja postim i saj i plotë:

Të nderuara qytetare e qytetarë, miq, vajza e gra Gjilanase

E mora konfirmimin e sërishëm për të garuar si deputete në listën e LDK-së nga Komuna e Gjilanit.

E mora besimin e anëtarësisë e strukturave të Degës, Forumit të Gruas,KP dhe të gjithë të tjerëve. Deri më tash me besimin dhe perkrahjen tuaj,me vote kam fituar ne çdo gare zgjedhore dhe per këtë duke ju falenderuar degën e LDK ne Gjilan,kryetarin Lutfi Haziri strukturat dhe aktivistet e saj besoj t’u kam kthyer me punë e përkushtim të sinqertë.

Unë kam nevojë dhe tani për përkrahjen dhe votën e juaj! Jam deputete e Anamoravës që nuk kam harruar të lobojë për projektet e Gjilanit,dhe kudo ku kishte nevoje dhe kërkesa e unë hapësirë në linjat e buxhetit të Kosovës e për interes te përgjithshëm! E kam mbrojtur interesin e Kosovës edhe jashtë vendit kur m’u ka dhënë mundësia e edhe duke mos munguar ne seanca te kuvendit,e sidomos në arsim ,kulturë e sport!

Në asnjë rast nuk kam hezituar të jap kontributin tim as ne sferat tjera dhe ndihmën për qytetarë për çdo kërkesë që më është bërë nga ata që më njohin mirë.

Pa e stërzgjatur, kërkoj përkrahjen tuaj dhe ju siguroj se gjithmonë do të mbroj interesat e qytetarëve të Kosovës e Gjilanit në përgjithësi e gruas në veqanti,ta përkrahim LDK dhe Vjosa Osmanin per kryeministre për një shpresë,besë dhe te ardhme më të mirë për vendin dhe fëmijtë tanë!!
Tina

KOMENTE