Valentina Bunjaku – Rexhepi: LDK i kaloi me mençuri zgjedhjet e brendshme!

Valentina Bunjaku – Rexhepi: LDK i kaloi me mençuri zgjedhjet e brendshme!

Valentina Bunjaku – Rexhepi, deputete e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), ka thënë se merita për zgjedhjet e brendshme në kohë të vështira u mbetet të gjithë anëtarëve e delegatëve të LDK-së.

Por si kudo, sipas saj, roli vendimtar për ta dëgjuar vullnetin e qytetarëve të Kosovës dhe anëtarësisë së gjerë të LDK-së, do t’i shkojë pjekurisë së figurës më të fuqishme politike dhe vizionit të Lutfi Hazirit.

‘Po e përmendi Lutën, sepse me idetë e tij për kandidatin konsensual për kryetar dhe tash për kryeministre, LDK arriti të jetë unike dhe me një rikthim të madh të fitores gati si në kohën e ish-presidentit historik Ibrahim Rugova. Urime kryeministrja e parë grua! Urime Vjosa Osmanit – profesionistes së dëshmuar! Na priftë e mbara të gjithëve dhe i ftoj të gjitha gratë e Kosovës të ndjekin modelin e Vjosën, por edhe t’i bashkohen asaj në këtë qeverisje të ardhshme – qeverisjes për qytetarë, e jo për pushtetarë!”, ka thënë deputetja e LDK-së, Valentina Bunjaku – Rexhepi.

KOMENTE