Ushtria Amerikane dhe Policia e Kosovës masin forcat e tyre në lojën e futbollit

Ushtria Amerikane dhe Policia e Kosovës masin forcat e tyre në lojën e futbollit

Në kuadër të bashkëpunimit dhe krijimit të raporteve të mira, Polica e Kosovës njësitet mbështetëse për reagim të shpejtë nga Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan dhe ushtarë nga KFOR-i, amerikanë, kanë zhvilluar një lojë futbolli, këtu në Gjilan.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan tha se loja e demonstruar për nëntëdhjetë minuta ka kaluar në frymë sportive dhe miqësore.

“Policia e Kosovës vazhdon ta rritë dhe ndërtoj besimin reciprok dhe bashkë me faktorët tjerë të sigurisë gjithmonë do të punojmë në ruajtjen e sigurisë dhe ambient të qetë për gjithë qytetaret tanë”, ka thënë Hashani.

KOMENTE