Ushqimet që duhet t’i hani pas ushtrimeve të palestrës

Ushqimet që duhet t’i hani pas ushtrimeve të palestrës

Çka hani pas ushtrimeve mund ose të ju ndihmojë, ose të ua prish rezultatin tuaj. Ushqimeve mund t’u shtoni proteina, varësisht çfarë i pëlqeni, qoftë edhe fruta dhe jogurt.

Ushqimet të cilat përmbajnë proteina dhe ushqyes apo “nutrition” si qumështi, djathi, vezët e ziera, arrat, etj, ju ndihmojnë të riktheni energjinë që e keni humbur në palestër.

Nëse shqetësoheni apo edhe keni dhimbje të muskujve, mund t’u shtoni ushqimeve xhenxhefil, apo edhe të pini lëng bostani dhe lëng vishnje apo qershie.

KOMENTE