Ujkun e Zi e kap objektivi I fotografit Besnik Jakupi

Ujkun e Zi e kap objektivi I fotografit Besnik Jakupi

Eksploruesi e fotografi nga Kamenica – Besnik Jakupi, ka bërë me dije se ka arritur ta regjistrojë me objektivin e tij, Ujkun e Zi në Kamenicë.

Jakupi tha se ky regjistrim paraqet regjistrimin e parë të Ujkut të Zi në Kosovë.

“Këtë video dhe fotografi, i kam regjistruar sot herët në mëngjes, në ora 06:00 në Kamenicë”, ka thënë Jakupi. /2LONLINE.com/

 

KOMENTE