U zgjodh kryetari dhe Këshilli i Pozheranit

U zgjodh kryetari dhe Këshilli i Pozheranit

Në Pozheran janë mbajtur zgjedhjet për kryetar dhe anëtarë të këshillit të këtij lokaliteti.

Në procesin e votimit kanë marrë pjesë 480 pjesëmarrës ku kandidati, Ilir Zuka ka fituar zgjedhjet për kryetar të këtij lokaliteti dhe atë me 256 vota.

Kundërkandidatët e tij, Tasim Halabaku ka marrë 61 vota, Elbasan Aliu morri 59 vota dhe Qamil Ajeti 41 vota, ndërkaq 1 votë është shpallur e pavlefshme.

Gjatë këtij procesi të votimit janë zgjedhur edhe 13 anëtarë të këtij lokaliteti. Ndërkaq sot zgjedhje të tilla do të mbahen edhe në fshatin Podgorcë prej orës 18:00 dhe në Ramnishtë prej orës 20:00.

KOMENTE