U ndihmuan 29 familje me ndihma në veshmbathje dhe gjëra ushqimore

U ndihmuan 29 familje me ndihma në veshmbathje dhe gjëra ushqimore

Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në Viti, ka bërë sot shpërndarjen e ndihmave humanitare për disa familje në nevojë të komunës së Vitisë.

Ky donacion i Caritas Kosova, që u shpërnda në kuadër të Drejtorisë në fjalë, kryesisht ishte në pako ushqimore dhe veshmbathje.

Këto ndihma i’u ndanë 29 familjeve të përzgjedhura si familje në nevojë, nga Qendra për Punë Sociale në Viti.

KOMENTE