U mbajtën zgjedhjet për këshillin e fshatit në Tërstënik

U mbajtën zgjedhjet për këshillin e fshatit në Tërstënik

Në fshatin Tërstenik janë mbajtur zgjedhjet për kryetar dhe anëtarë të këshillit të këtij fshati.

Kryetar i fshatit Tërstenik, me votat e të gjithëve u rizgjodh Isuf Ibrahimi.

Ndërkaq në këtë takim kanë marrë pjesë 39 banorë. Gjithashtu është zgjedhur edhe Këshilli I Fshatit me 9 anëtarë.

Zgjedhjet e tilla do të mbahen sot në fshatrat Gjylekar prej orës 18:00 ndërkaq në Remnik prej orës 20:00.

KOMENTE