U mbajtën zgjedhjet për këshillin e fshatit Beguncë

U mbajtën zgjedhjet për këshillin e fshatit Beguncë

Në fshatin Beguncë janë mbajtur zgjedhjet për kryetar dhe anëtarë të këshillit të këtij fshati.

Kryetar i fshatit Beguncë, me shumicë votash u zgjodh Nexhmedin Haliti, kurse u zgjodhën edhe 11 anëtarë të këtij këshilli.

Gjithsej në këtë takim kanë marrë pjesë 65 banorë të cilët edhe kanë marrë pjesë edhe në procesin e votimit.

Kurse zgjedhjet për Kryetar dhe anëtarë të Këshillit të fshatit do të mbahen sot edhe në fshatin Vërban prej orës 16:00.

KOMENTE