U mbajt sesioni informues për grante të projektit “Interdev 2”

U mbajt sesioni informues për grante të projektit “Interdev 2”

Në Viti është mbajtur sesioni informues për aplikim në grantet e Fondit Lokal për Zhvillim (LDF) në kuadër të projektit “Interdev 2” i implementuar nga UNDP dhe financuar nga ADA Austriake.

Granit Abdyli, koordinator i projekti të UNDP-së në Viti, bëri me dije se dje pjesëmarrësit janë njoftuar mbi fazën dhe komponentin e dytë të këtij projekti ku edhe u prezantua ftesa e tretë e projektit dhe propozimeve.

Ai bëri po ashtu me dije se për të drejtën e aplikimit në këto grante me pajisje bujqësore, të bizneseve dhe të tjerë në shumë prej 2.500 deri 15.000 euro mund të njoftohen në ueb faqen e LDF-së dhe shtoj se aty ata mund edhe të tërheqin aplikacionet.

KOMENTE