U jepet lamtumira e fundit katër anëtarëve të familjes Alidema

U jepet lamtumira e fundit katër anëtarëve të familjes Alidema

Katër trupat e pajetë viktima të aksidentit në Prishtinë, që të gjithë anëtarë të familjes Alidema nga Pozherani, sot i mbuloi dheu.

Jetët e tyre u shuan për një natë në një aksident trafiku në rrethrotullimin e Prishtinës.

Në varrezat e Pozheranit në praninë e familjarëve dhe qindra qytetarëve iu është dhënë lamtumira e fundit dy vëllezërve Enver Alidema dhe Ekrem Alidema dhe dy bashkëshortëve të tyre Negjarije Lutfiu -Alidema dhe Ganimete Iberhysaj-Alidema që humbën jetën në një ngjarje të rëndë.

Me rite fetare, mes lotësh dhe fjalëve familjarët i dhanë lamtumirën e fundit më të dashurëve të tyre duke uruar që një tragjedi e tillë të mos përsëritet kurrë më.

Familja Alidema ka falënderuar të gjithë të pranishmit për solidaritetin dhe mbështetjen që i kanë dhënë atyre në fatkeqësinë që u ndodhi.

BURIMI: /RadioPozherani/PlusTv/

KOMENTE