Tubimi i fitores (VIDEO)

Tubimi i fitores (VIDEO)

Tubimi i fitores

Za i ri, udhëheqje e re.

#BashkëQeverisim

144

VIDEO

https://fb.watch/9eH6aIKm8E/

Sekretariati për Media dhe Komunikim – Lëvizja VETËVENDOSJE! – Gjilan
/Hapësirë e rezervuar për fushatë/

KOMENTE