Tri klubet të reja te futbolli i femrave, tërhiqet shorti për Ligën U16

Tri klubet të reja te futbolli i femrave, tërhiqet shorti për Ligën U16

Është bërë tërheqja e shortit për Ligën U16 në konkurrencën e femrave në Federatën e Futbollit të Kosovës.

Këtë vit në këtë ligë do të garojnë 10 ekipe, pasi për herë të parë janë përfshirë tri klube të reja: Presingu, Shqiponja dhe Kijeva, derisa Mitrovica ka vendosur të tërhiqet nga liga këtë edicion në mënyrë që ekipi të përgatitet më mirë dhe të ketë përvojën e duhur.

Kampionati i ri në Ligën U16 do të nisë më 6 shtator.

Në bazë të shortit të tërhequr në javën e parë do të takohen:

Malisheva – Vizioni

Dukagjini – Bazeli 2015

Presingu – Shqiponja

Kijeva – Llapi

Intelektualet – Kosova (P)

KOMENTE