Tre pishtarët e Kaçanikut i dhanë frymë rrugës për lirinë e Kosovës

Tre pishtarët e Kaçanikut i dhanë frymë rrugës për lirinë e Kosovës

“19 vjet ma parë ranë për të mos vdekur kur tre dëshmorët e kombit Agim Bajrami, Besnik Begunca-Fikshi dhe Xheladin Kurtaj.

Tre pishtarët e Kaçanikut i dhanë frymë rrugës për lirinë e Kosovës.

Ata sot prehen të qetë në varrezat e dëshmorëve dhe sa herë kthejmë kokën aty gjejmë rrugën nga duhet ecur Kosova sot.
Agimi me shokë paraqesin trinomin e jetës që e mundi vdekjen”, shkruna Izmi Zeka në profili ne tij në facebook.

KOMENTE