Trashëgimitë kulturore-artistike të Gjilanit duhet të shfrytëzohen në të gjithë potencialin që ato e kanë

Trashëgimitë kulturore-artistike të Gjilanit duhet të shfrytëzohen në të gjithë potencialin që ato e kanë

Trashëgimitë kulturore-artistike të Gjilanit, duhet të shfrytëzohen në të gjithë potencialin që ato e kanë.

Në shkallët e teatrit, në praninë e ministrit të kulturës z. Hajrullah Çeku, deputetes znj. Adriana Matoshi dhe aktorit z. Avni Shkodra, takuam artistë të Gjilanit.

Gjilanit i duhet patjetër rikthimi i vëmendjes institucionale kah komuniteti artistik dhe përfshirja e të rinjve në jetën kulturore.

Sekretariati për Media dhe Komunikim – Lëvizja VETËVENDOSJE! – Gjilan
/Hapësirë e rezervuar për fushatë/

KOMENTE