Trajnohen anëtarët e rinj të Komiteteve Lokale për Siguri në Bashkësi

Trajnohen anëtarët e rinj të Komiteteve Lokale për Siguri në Bashkësi

Sot në Viti , OSBE-ja së bashku me Policinë e Kosovës dhe kryesuesit e Komiteteve Lokale për Siguri në Bashkësi – KLSP-ve, kanë mbajtur trajnimin për anëtarët e rinj të KLSP-së nga qyteti i Vitisë dhe fshatrave përreth.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se trajnimi është mbajtur në sallën e kuvendit komunal në Viti nga trajner të certifikuar nga OSBE, të mbështetur nga Policia e Kosovës.

Në këtë aktivitet kanë marr pjesë 17 pjesëmarrës nga komuniteti i të rinjve, komuniteti i studentëve, komuniteti i fshatarëve etj.

Hashani ka thënë se të gjithë pjesëmarrësit janë certifikuar nga OSBE dhe Policia e Kosovës. Trajnimi ka përfshirë fazën e partneritetit dhe zgjidhjes së problemeve të komuniteteve, krijimin e një ambienti të qetë dhe prosperues për të gjithë.

KOMENTE