Tifozët e Kosovës bëhen me “Fan – Club”, e gjeni në Prishtinë

Tifozët e Kosovës bëhen me “Fan – Club”, e gjeni në Prishtinë

Tifogrupi i Përfaqësueses së Kosovës, “Dardanët”, kanë lajmëruar se do të hapin “Fan – clubin” e tyre.

Tifozët e Kosovës në një njoftim kanë bërë të ditur se “Fan clubi- Dardanët” do të jetë i hapur të martën nga ora 20:00.

Ky lokal do të jetë përballë Fabrikës së Tjegullave, në kryeqytet dhe do të hapet me një ceremoni solemne.

KOMENTE