Tifozët “Dardanë” në Angli për të përkrahur Kosovën

Tifozët “Dardanë” në Angli për të përkrahur Kosovën

47 tifozë në formë të organizuar, do të udhëtojnë në Southampton për ndeshjen që zhvillohet më 10 shtator, mes Anglisë dhe Kosovës.

‘Dardanët’ janë duke u përgatitur për të udhëtuar në Angli në përkrahje te Kosovës.

Ndërkohë, tifozët e Kombëtares së Kosovës ‘Dardanët’, nga kjo javë do të kenë hapësirën e tyre të veçantë për t’u argëtuar dhe kaluar kohën me njëri- tjetrin.

Fan-Clubi i Dardanëve do të hapet të premten.

KOMENTE