Thotë se ish i dashuri e kanos me mesazhe telefonikefotoilustruese

Thotë se ish i dashuri e kanos me mesazhe telefonike

Nënkolonel Shaban Azizi, zëvendësdrejtori rajonal i policisë në Drejtorinë Rajonale në Gjilan, ka bërë me dije për një rast kanosje në Gjilan.

Viktima, femër, ka deklaruar se pas ndarjes nga i dashuri i saj, ka pasur mosmarrëveshje me të dhe më pas është kanosur me mesazhe telefonike.

Në konsultim me Prokurorin, rasti procedohet në Njësinë e Hetimeve.

KOMENTE