Thaçi: Synim i Qeverisë për sivjet MSA dhe liberalizimi i vizave

Kryeministri i vendit, Hashim Thaçi, ka thënë se synim i Qeverisë së tij për vitin 2014 është përmbyllja e negociatave për Marrëveshjen e Stabilizim-Asociimit dhe plotësimi i kritereve për liberalizimin e vizave.

Ai në një koktej të organizuar nga Përfaqësuesit e Bashkimit Evropian në Kosovë, ka thënë se negociimi i Marrëveshjes për Stabilizim-Asociim ka vulosur përcaktimin strategjik për integrim.(RTK)

KOMENTE