Thaçi pret përgjigje nga Kurti

Thaçi pret përgjigje nga Kurti

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ia ka dërguar edhe një letër kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, të cilit ia ka bërë me dije se është në pritje të përgjigjes së tij për të bërë të ditur kandidatin/en për kryeministër të vendit.

“Duke marrë parasysh parimet demokratike, transparencën dhe korrektësinë politike, ua kam dhënë mundësinë dhe kam kërkuar në vazhdimësi që ta propozoni kandidatin/en për Kryeministër”, i ka shkruar Thaçi-Kurtit.

Për më tepër:

KOMENTE